;

PROTEUS

15.12.2021


ПРО КОМПАНІЮ
АПОГЕЙ (зараз PROTEUS) – компанія, яка надає комплексний спектр послуг з монтажу, ремонту та сервісного обслуговування ліфтів, підйомного обладнання та домофонів, а також виробник вогнетривких фарб.

ЗАДАЧА: компанія АПОГЕЙ, яка на ринку вже понад 15 років, масштабується, запускаючи власне виробництво ліфтів та підйомних механізмів. Для створення та зміцнення позитивного іміджу компанії на ринку, а також для успішного виділення бренду з-поміж конкурентів, було вирішено розробити стратегію позиціонування. Вона дозволить досягти наступні цілі.

РЕЗУЛЬТАТ: 
всі отримані дані аналітики конкурентів та розкриті у процесі глибинних інтерв'ю інсайти дозволили сформулювати концепцію майбутнього позиціонування компанії.

ВИСНОВОК:
Отримана стратегія позиціонування дозволила провести повний ребрендинг компанії зі зміною назви. Новий неймінг наголошує на її багатопрофільній діяльності: від виробництва та обслуговування елеваторних систем та цифрових систем життєзабезпечення у місті (домофони, розумне управління комплексами) до виробництва вогнетривких фарб. Також на підставі позиціонування та нової назви було розроблено модульний брендинг, який легко масштабується та також підкреслює багатофункціональність підприємства.
Докладніше з усіма роботами в рамках проєкту ви можете ознайомитись тут.

Сподобався проєкт?

Бажаєте бути в курсі наших новин?
Залишити заявку 4press.com 4press.com 4press.com